Ontmoet sr. Lucy Kurien in Nederland tijdens een echte Indiase maaltijd !

In de herfst van dit jaar bezoekt sr. Lucy Nederland en natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen kennis met haar laten maken. Daarom organiseren we 3 sponsordiners waarbij je kunt meewerken aan en genieten van een echte Indiase maaltijd én kunt  spreken met sr. Lucy, de oprichtster van Maher.

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 zijn er diners in Arnhem bij Francien. Op maandag 2 oktober is er een diner in IJlst ( Friesland) op Perron 2. Voor alle diners geldt een maximum van 50 personen.

We beginnen om 17:00 uur en sluiten af rond 20:00 uur. Je kunt je opgeven door het minimumbedrag van € 25,00 pp ( meer is natuurlijk altijd welkom) te storten op ons bankrekeningnummer NL08 TRIO 0197 6256 57 tnv Vrienden van Maher te Arnhem. Bij de mededeling graag vermelden dat het gaat om het sponsordiner, het aantal personen en de datum ( bijv. 2 x sponsordiner 2 oktober).

Als bestuur zorgen wij persoonlijk voor de ingrediënten, dus de hele opbrengst gaat naar Maher !

Meer informatie: stuur een mail naar vriendenvanmaher@gmail.com

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.